• Vele aanbieders van kaartjes op één website
  • Uw bestelling word geleverd door:
  • Geboorte of trouwen? Alle kaartjes op Schattekus!

Trouwkaarten maken

Wanneer jij en je partner besluiten om in het huwelijksbootje te stappen moet er natuurlijk redelijk wat geregeld worden. Een relatief kleine, maar daardoor niet onbelangrijke, taak is het maken en versturen van trouwkaarten. Op deze manier laat je je omgeving weten dat jullie gaan trouwen en kun je iedereen die je wilt uitnodigen om bij jullie bruiloft aanwezig te zijn. Tegenwoordig zijn de meeste trouwkaarten heel hip en zijn er enkele trends die je kunt volgen. Dus wil jij zelf trouwkaarten maken, maar weet je nog niet hoe je dit het beste kunt aanpakken? Wij voorzien jou van alle benodigde informatie! 

Trends bij het maken van trouwkaarten

Wanneer je nog geen idee hebt hoe jij jullie eigen trouwkaart wilt ontwerpen, kunnen de nieuwste trends enige houvast bieden. Het is heel hip om de trouwkaart in een bepaald thema te maken, dat bijvoorbeeld bij het seizoen past waarin jullie trouwen. Trouwen jullie in de zomer? Kies dan voor een zonnige kaart. Ook is het leuk om de trouwkaart op een speciale manier in te pakken, zo voeg je net iets extra's toe. Daarnaast kun je kiezen voor een staande trouwkaart, in plaats van een standaard vierkante trouwkaart. Wanneer je zelf de trouwkaarten wilt maken, kun je met deze trends rekening houden. Tenslotte kun je ook nog kiezen voor een origineel, handgeschreven lettertype. Zo kun je zelf unieke trouwkaarten maken! 

Waar kan ik deze trouwkaarten maken?

Om het maken van trouwkaarten een stukje gemakkelijker te maken voor jullie, hebben wij al uitgezocht waar je de mooiste trouwkaarten kunt (laten) maken voor een scherpe prijs. Er zijn namelijk ontzettend veel websites waarop je online trouwkaarten kunt maken, maar over het algemeen bieden ze dezelfde opties aan. Wanneer je op de onderstaande banner klikt word je eenvoudig doorverwezen naar een webshop waar je zelf de trouwkaarten kunt maken. Dus wacht niet langer en start met het ontwerpen van jullie trouwkaart!