• Vele aanbieders van kaartjes op één website
  • Uw bestelling word geleverd door:
  • Geboorte of trouwen? Alle kaartjes op Schattekus!
Trouwkaart met foto

Originele trouwkaart door het toevoegen van een foto 

Wil je jullie trouwkaart zo origineel mogelijk maken, maar weet je niet hoe je dit kunt doen? Heb je wel eens gedacht aan het toevoegen van een foto van jullie als koppel of jullie gezin? Op deze manier krijgt de trouwkaart een persoonlijke tintje en is het een extra mooie herinnering voor later. Daarom bespreken wij een trouwkaart met foto als een van de manieren om een unieke trouwkaart te maken en geven we jou gelijk een tip waar je trouwkaarten met foto goedkoop kunt laten maken.

Een trouwkaart met foto 

Als jullie eenmaal voor een trouwkaart met foto gekozen hebben, rest nog de keuze welke foto jullie gaan toevoegen. Hebben jullie bijvoorbeeld een shoot gehad tijdens jullie verloving of een fotoshoot met jullie hele gezin? Dit zijn dan leuke foto's om toe te voegen aan jullie trouwkaart. Kies in ieder geval altijd voor een foto van goede kwaliteit en eentje die jullie geluk uitstraalt. Een foto die niet scherp is zou namelijk afbreuk doen aan jullie trouwkaart. 

Trouwkaarten met foto bestellen

Het leuke aan een trouwkaart met foto maken is dat je de volledige vrijheid hebt. Zo zijn er ontzettend veel standaard trouwkaarten waar een ruimte voor een foto is vrijgelaten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de trouwkaart helemaal zelf te ontwerpen. Dan moet je ook nog kiezen voor de grootte van de foto, de vorm van de foto en of je de foto bijvoorbeeld in kleur of zwart-wit wilt plaatsen. Gelukkig kun je dit allemaal online uitproberen zonder dat je de kaarten hoeft te bestellen. Je ziet gelijk online hoe jullie trouwkaart uit komt te zien. Ben je tevreden? Dan kun je deze gelijk bestellen? Ben je nog niet helemaal tevreden? Pas de trouwkaart dan naar eigen voorkeur aan en bestel de kaarten pas wanneer je 100% tevreden bent!

Terug naar overzicht