• Vele aanbieders van kaartjes op één website
  • Uw bestelling word geleverd door:
  • Geboorte of trouwen? Alle kaartjes op Schattekus!

Het krijgen van originele tips

Omdat wij hét portaal voor alle informatie over bruiloften en geboortes van kinderen zijn, willen wij jou de leukste tips om deze bijzondere momenten nog mooier te maken niet onthouden. Daarom delen wij tips om de geboorte van een kind extra bijzonder te vieren, zoals het fotograferen van je baby, het maken van lekkere traktaties en het organiseren van jullie bruiloft in een thema dat aansluit bij jullie hobby's of interesses. Naast het maken van originele trouwkaarten en geboortekaarten (met of zonder foto), lees je dus nog veel meer informatie over deze speciale momenten. 

Tips om een geboorte extra bijzonder te vieren

Natuurlijk is de geboorte van jullie kind al hartstikke speciaal, maar je kunt het extra bijzonder maken door deze geboorte op een bijzondere manier te vieren. Wij bespreken daarom tips zoals het fotograferen van je baby om een blijvende herinnering te creëren en het maken van originele en lekkere hapjes voor jullie kraambezoek. Wanneer je dus wat inspiratie kunt gebruiken op het gebied van het maken van overheerlijke traktaties, kun je hier de nodige informatie verkrijgen.

Tips voor een speciale bruiloft 

Een speciale bruiloft plannen duurt maanden en er zit ontzettend veel werk achter om jullie bijzondere dag uit te stippelen. Ben jij ook na aan het denken over hoe je jullie bruiloft extra bijzonder kunt maken, maar vind je het moeilijk om met concrete ideeën te komen? Lees dan snel verder op onze website, want hier lees je hoe je je bruiloft speciaal kunt maken door deze in een bepaald thema te organiseren en hoe je originele bedankjes of hapjes voor je gasten kunt maken.