• Vele aanbieders van kaartjes op één website
  • Uw bestelling word geleverd door:
  • Geboorte of trouwen? Alle kaartjes op Schattekus!
Originele bedankjes en traktaties

Bedankjes en traktaties voor jullie gasten

Omdat deze website helemaal in het teken staat van geboortes en huwelijken, moet er ook aandacht besteed worden aan de gasten. Want wat is een bruiloft nou zonder al jullie vrienden, familie en kennissen? Dit geldt ook voor de geboorte van jullie kind, want de kraamvisite maakt een groot deel uit van jullie kraamtijd. Daarom zullen wij ook tips geven omtrent het maken of kopen van bedankjes en traktaties voor de gasten bij deze bijzondere aangelegenheden.

Originele traktaties voor de kraamvisite

Natuurlijk kun je voor de standaard beschuit met muisjes gaan om jullie kraambezoek te verwennen. Dit is al jarenlang erg populair en het wordt door de meeste kersverse ouders uitgedeeld aan het bezoek. Maar je kunt er ook voor kiezen om het wat origineler aan te pakken en toch de muisjes niet achter wegen te laten. Zo kun je bijvoorbeeld een zelfgebakken cake versieren met muisjes, de muisjes over een tompouce strooien of de bovenkant van een zoen bedekken met muisjes in de juiste kleur. Een ander leuk idee is om verschillende soorten chocolade te smelten, dit te laten verharden op bijvoorbeeld bakpapier en hierover de muisjes te strooien. Er is dus veel meer mogelijk dan alleen beschuit met muisjes! 

Bedankjes voor de bruiloftsgasten

Na zo'n mooie dag en een geslaagd feest, wil je je gasten natuurlijk bedanken voor hun aanwezigheid. Je kunt dan bijvoorbeeld kleine snoepzakjes klaarmaken en hier een leuke boodschap aan bevestigen of foto's in een gehuurd fotohokje maken en deze als herinnering meegeven. Een ander idee is om verschillende soorten snoepgoed en koekjes in potten neer te zetten, en de gasten zelf een zakje samen te laten stellen. Ook een bedankkaartje is een leuk idee om aan je gasten te geven, en deze kun je natuurlijk zo persoonlijk maken als je zelf wilt! 

Terug naar overzicht