• Vele aanbieders van kaartjes op één website
  • Uw bestelling word geleverd door:
  • Geboorte of trouwen? Alle kaartjes op Schattekus!
Fotografeer je baby

Geboortekaartjes met foto

Je kunt op onze website natuurlijk genoeg lezen over het maken van geboortekaartjes met een foto. Maar we hebben nog niet uitgebreid besproken welke soort foto's je kunt toevoegen aan een geboortekaartje en hoe je aan zo'n foto komt. Omdat je zoveel vrijheid hebt bij het maken van geboortekaartjes, is het natuurlijk fijn om enkele goede tips te krijgen. Zo kun er voor kiezen om bijvoorbeeld een foto van de zwangere buik op het geboortekaartje te plaatsen, maar je kunt ook een aantal dagen na de geboorte een fotoshoot voor jullie baby plannen.

Baby fotografie 

Het fotograferen van een baby is de laatste jaren ontzettend populair geworden, en niet voor niets. Naast dat je hierdoor een blijvende herinnering aan deze mooie periode creëert, kun je de uiteindelijke foto's voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kun je de foto van hoge kwaliteit laten afdrukken en een mooi plekje in jullie huiskamer geven, of je kunt deze foto gebruiken voor het maken van een geboortekaartje. 

Een fotoshoot met jullie baby

Een van de leukste dingen tijdens een baby fotoshoot is het feit dat je professionele foto's ontvangt van jullie baby. Daarnaast worden er vaak leuke accessoires meegebracht door de fotograaf of door jullie zelf, zoals een deken of een mandje waar de baby in kan liggen, wat ontzettend schattig uitziet op de foto. Wanneer er verschillende accessoires of outfits voor de baby aanwezig zijn, kun je deze afwisselen en uiteindelijk bekijken wat het leukste resultaat op de foto's geeft. Je krijgt hier zeker geen spijt van!

Terug naar overzicht