• Vele aanbieders van kaartjes op één website
  • Uw bestelling word geleverd door:
  • Geboorte of trouwen? Alle kaartjes op Schattekus!
Bedankkaarten

Bedankkaartjes voor jullie bruiloft

Nadat de mooiste dag van jullie leven (helaas) tot een einde is gekomen, is het natuurlijk tijd om alle gasten te bedanken voor hun aanwezigheid en gezelligheid. Een manier waarop je dit kunt doen is door het uitsturen van bedankkaartjes. Ook al is het een kleine moeite, het is wel een groot gebaar van dankbaarheid richting je gasten. En zeg nou zelf, wat is een bruiloft zonder al deze fantastische gasten? Wanneer je hier een persoonlijke boodschap aan toevoegt, krijgt iedereen een mooie herinnering aan jullie bijzondere dag. Vinden jullie dit een leuk idee, maar komen jullie wat creativiteit of spontaniteit te kort om de kaarten werkelijk te ontwerpen en te bestellen? Lees dan snel verder voor de leukste ideeën voor de bedankkaartjes voor jullie huwelijk. 

Leuke ideeën voor huwelijk bedankkaartjes

Een bedankkaartje wordt extra leuk en origineel, wanneer je een persoonlijke tekst toevoegt. Je kunt er dan voor kiezen om het kaartje ná de bruiloft te ontwerpen, zodat je bijvoorbeeld een leuke anekdote over jullie bruiloft toe kunt voegen aan het bedankkaartje. Zo weten de gasten dat jullie de moeite hebben gedaan voor het kaartje en hun aanwezigheid zeker waardeerden. Huwelijk bedankkaartje kunnen echter ook al voor de bruiloft besteld worden, en kunnen ze dezelfde avond nog mee worden gegeven aan de gasten. Daarnaast kunnen jullie er ook voor kiezen om de bedankkaartjes pas een paar dagen na jullie bruiloft te versturen, zodat je bijvoorbeeld een foto van de avond of middag toe kunt voegen om de kaart nog meer te personaliseren.

Online bedankkaartjes maken

Het maken van de bedankkaartjes voor de gasten op jullie bruiloft gaat gemakkelijk en snel online. Je kunt zelf kiezen hoe het kaartje eruit moet zien, hoe groot het kaartje zal zijn en welke tekst je erop wilt plaatsen. Een hele kleine moeite dus voor een ontzettend groot gebaar! Ontwerp en bestel jullie bedankkaartjes dus online!

Terug naar overzicht